Stoomgenerator strijkijzers

✔ Laagste prijsgarantie

✔ Gratis verzending vanaf €50

✔ Snelle levering

Bij DR Naaimachine onderdelen vindt u verschillende stoomgeneratorstrijkijzers. Wij hebben een ruim en divers aanbod met producten van topkwaliteit, zoals een stroomstrijkijzer met stoomgenerator, waardoor u steeds het ideale model vindt. U ziet: de beste stoomgeneratorstrijkijzers bestelt u gegarandeerd in onze webshop!

Kom langs voor meer informatie 

Meer informatie

Het verschil tussen stoomgeneratorstrijkijzers en stoomstrijkijzers

In uw zoektocht naar het ideale strijkijzer is het van belang dat u weet wat het verschil precies is tussen stoomgeneratorstrijkijzers en stoomstrijkijzers. U bestelt dan uiteindelijk de producten die het beste bij uw werkzaamheden passen. Zo wekken stoomstrijkijzers de stroom in de strijkbout op, terwijl strijkijzers met een stoomgenerator externe watertanks met een stoomgenerator hebben. Zodra voldoende druk is opgebouwd, stoomt het apparaat in de generator. Een strijkijzer met stoomgenerator is dus eigenlijk een superkrachtig stoomstrijkijzer! Of u nu een van onze stoomstrijkijzers met stoomgenerator of stoomgeneratorstrijkijzers bestelt: beide producten helpen u om uw stoffen snel volledig kreukvrij te maken.

Strijksysteemproducten van hét Italiaanse topmerk

Wanneer u uw stoomgeneratorstrijkijzers bij ons als specialist in naaimachineonderdelen bestelt, profiteert u gegarandeerd van topkwaliteit. We verkopen namelijk de strijksysteemproducten van het merk Battistella: een voorloper in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige (stoom)strijkijzers en aanverwante producten voor de zakelijke en particuliere markt. Bovendien bestelt u deze strijkproducten bij ons altijd voor een voordelige prijs en ontvangt u indien gewenst advies op maat. Zo kunt u zeker het beste stoomstrijkijzer voor uw toepassing bestellen. We bieden daarnaast ook een stoomstrijkplank aan die u in combinatie met het stoomstrijkijzer met stoomgenerator kunt gebruiken.

Plaats uw bestelling direct

Zodra u een bestelling voor uw stoomstrijkijzer met stoomgenerator geplaatst heeft, ontvangt u deze snel in huis. Wij verzenden 99% van de bestellingen nog dezelfde dag en de levertijd duurt maximaal twee werkdagen. Is uw online bestelling meer dan € 49,- waard? Dan verzenden wij deze gratis! Als u uw strijkijzer met stoomgenerator liever ophaalt op locatie in Rotterdam, maakt u telefonisch een afspraak via 0624360809. Indien u vragen heeft of advies wenst, belt u eerdergenoemd telefoonnummer of vult u het contactformulier in. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die een stoomgenerator met zich meebrengt!

© 2018 - 2024 DR Naaimachine Onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel