Professionele strijktafel

Om gerepareerde en/of gewassen kleding perfect aan uw klanten te kunnen leveren, koopt u een strijktafel van hoogwaardige kwaliteit bij DR Naaimachine Onderdelen. De strijktafels in ons aanbod zijn van lange levensduur. Dit komt omdat wij officiële dealer zijn van het Italiaanse topmerk Battistella. U betaalt bij ons tevens altijd de laagste prijs voor uw strijkproducten en vele andere materialen en apparatuur. Ontdek het aanbod!

Een kwalitatief hoogwaardige strijktafel zorgt voor een perfect resultaat

Een strijktafel is niet zomaar een middel om goed te kunnen strijken; deze bevat alles wat nodig is om grote hoeveelheden stof snel kreukvrij te krijgen. Vooral de strijktafels van Battistella bieden deze efficiëntie, zodat u optimaal uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Kies bijvoorbeeld voor de reguliere strijktafel met stoomstrijksysteem of voor een uitgebreider model met geïntegreerde zuig- en blaasfunctie. Wij adviseren u graag over een geschikte strijktafel voor uw situatie.

Bestel direct en ontvang uw bestelling snel

Heeft u een strijktafel uit ons assortiment op het oog? Bestel deze dan direct en ontvang uw bestelling razendsnel! Van alle bestellingen wordt 99% dezelfde dag verzonden en de levertijd duurt maximaal twee werkdagen. Ook als u een strijktafel in België wilt bestellen, profiteert u van snelle levering. Heeft u vragen, zijn er technische problemen of wilt u een afspraak maken op onze locatie in Rotterdam? Bel of whatsapp dan gerust naar het telefoonnummer 0624360809 of vul het contactformulier in.

© 2018 - 2024 DR Naaimachine Onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel